OEM de cameraselectie van WiFi van het klassenhuis slimme

August 17, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over OEM de cameraselectie van WiFi van het klassenhuis slimme

De zogenaamde OEM slimme camera betekent hoofdzakelijk dat de fabrikant sommige half afgewerkte WiFi-cameramodules goedkeurt (meestal 38 x 38 mm, 38 x 53 mm in grootte) die in de markt, en toen gelijken met verschillende lenzen, verschillende vullingslichten gemeenschappelijk zijn, Differentiële (of mannetje die) gebruiken huisvesting, vervaardigde huiscamera. Hoewel de verschijningen verschillend zijn en er duizenden modellen en merken zijn, door de modules die zij, kunt u dezelfde punten nog vinden en dan een classificatieanalyse maken hebben gebruikt.

Het gebruiken van dezelfde module betekent gebruikend de producten van dezelfde leverancier van de hardwareoplossing, en de mobiele toepassing is over het algemeen hetzelfde (zelfs als het een douane APP is, kunnen wij originele APP door de APP interface, de functies, en de ontwikkelaarinformatie vragen.)

 

Eigenschappen van OEM Huis Slimme Camera's

1. De prijs is goedkoop. Omdat de gebruikte modules in verschijning voor massaproduktie universeel en geschikt zijn, enerzijds, kunnen de kosten worden gedrukt, en anderzijds, de concurrentie zijn ook woest, en definitief is de productprijs goedkoop.

2. Er zijn vele verschijningen. Nochtans, zijn shells meestal mannelijke vormen, en de vakmanschapkwaliteit is vrij slecht.

3. De de productkwaliteit en stabiliteit kunnen ontbreken.

4. APP heeft minder functies en de gebruikerservaring is gemiddeld.

5. Types en gemeenschappelijke functies van OEM huis slimme camera's

 

type

Van het verschijningsstandpunt, zijn de types van huis slimme camera's zeer eenvoudig. Zij zijn verdeeld in binnen het schudden camera's met gimbal die kan omhoog worden geroteerd, onderaan, verlaten en juiste, openlucht kleine balcamera's, en binnenkaartcamera's met vaste lensposities, en openluchtkanonnen met betere waterproofness. camera. Natuurlijk, zijn er sommige subtiele veranderingen en innovatieve die verschijningen op deze stichtingen worden gebaseerd, die vrij speciaal zijn en niet hier in detail geïntroduceerd.

1. Binnen het schudden machine, kaartmachine. Niet waterdicht, kan slechts binnen worden gebruikt.

2. Openluchtbalmachine. Maak waterdicht en kan in openlucht worden geïnstalleerd.

3. Openluchtbout. Goede waterweerstand.

 

Wolkenplatform. De cameralens kan op en neer (gewoonlijk 90°) worden bewogen en weggegaan en juist (gewoonlijk 360°) door pan/hel over, wat de zichtbare waaier van de camera uitbreidt.

 

Dubbele lichtbron. Namelijk is de camera uitgerust met lichten met twee lichtbronnen, infrarood licht + warm licht. Na infrared wordt het licht automatisch aangezet bij nacht (het licht wordt automatisch ontdekt door photoresistor, en het infrarode licht wordt gecontroleerd om worden aangezet en weg), als er een persoon op dit ogenblik in het controlescherm is, wordt het warme licht aangezet, en het infrarode licht wordt automatisch uitgedaan. Op dit ogenblik, wordt het controlescherm kleur. Het is nuttig duidelijk om de kenmerken van de persoon te zien die de controle ingaan, en het warme licht dat plotseling wordt aangezet kan een waarschuwingsrol spelen. Wanneer de persoon het controlegebied verlaat, gaat het warme licht, de infrarode lichte inschakelen, en de winst van het controlescherm naar zwart-wit uit. Sommige fabrikanten roepen deze wijze slim alarm, dat het warme licht met een helderder wit licht vervangt, dat een significanter waakzaam effect heeft.

 

Stemalarm. De camera heeft een ingebouwde spreker. Wanneer iemand de controlewaaier van de camera ingaat, zendt de spreker een vastgesteld alarmgeluid uit. Sommige camera's steunen de geluiden van het douanealarm, en de alarmaudio kan aan iets als „Onthaal“ worden geplaatst, dat kan worden gebruikt om gasten bij de deur van de opslag welkom te heten.

 

Menselijke cijfer/gezichtsopsporing. Het traditionele alarm van de motieopsporing is naar voren gebogen aan valse alarmen, zoals wind, gras en bomen, veranderingen in licht bij nacht, enz. Dit zijn alarm het zonder betekenis van de motieopsporing. Humanoid, het alarm van de gezichtsopsporing is een verbeterde versie. Slechts wanneer een humanoid op het controlescherm dat verschijnt, zal het menselijke gezicht alarminformatie produceren, zodat is de video door het alarm wordt geregistreerd waardevoller, en het kan ook geschikter en sneller zijn te vragen.

 

Het mobiele volgen. Een camera met gimbal, wanneer de bewegende voorwerpen, zoals huisdieren, mensen, enz. in het controlescherm verschijnen, de camera controleert automatisch gimbal om het bewegende voorwerp te volgen samen roteren om ervoor te zorgen dat het centrum van de lens het bewegende altijd voorwerp onder ogen ziet, die waardevoller videomateriaal registreren. Als geavanceerde versie van humanoid het volgen, zal het slechts bewegende mensen volgen, zodat is het het volgen effect beter en de betekenis is groter.

 

4G, zonne, op batterijen. Waar er geen getelegrafeerd netwerk is en WiFi moeilijk is te behandelen, is het gebruiken van een 4G-camera de beste keus. Dank aan de ontwikkeling van Internet van de Dingenindustrie en de vordering van de technologie van 4G en van de spaander, de module van 4G LTE cat.1 in de 4G-camera wordt gebouwd is reeds zeer goedkoop (de prijs van de cat.4-module is niet hoog), zal de prijs van de 4G-camera is niet hoog, tegelijkertijd worden verbruikt, slechts wanneer de camera ver (of de wolkenopslag wordt geplaatst) wordt betreden, het 4G-verkeer van de camera die. Op deze wijze, zijn de gebruikskosten van de 4G-camera niet hoog. Wanneer u in een verre plaats bent en de voeding ongelegen is, kunt u nadenken gebruikend een low-power camera met een ingebouwde batterij en een extern zonnepaneel. Dit soort low-power camera is over het algemeen uitgerust met een het menselijke lichaam van PIR het ontdekken module, die gewoonlijk in een reservestaat is (uiterst - lage machtsconsumptie). Op deze het werk wijze, is de machtsconsumptie zeer laag, zelfs zonder het zonne laden, kan ingebouwde batterij 18650 alleen het camerawerk lange tijd maken.

 

Wolkenopslag. De wolkenopslag betekent uploadend de video van de camera aan de ruimte van de wolkenserver voor opslag. Omdat het de middelen van de serveropslag moet verbruiken, is het natuurlijk om voor het te betalen. Het voordeel is dat zelfs als de camera wordt vernietigd en de TF kaart wordt weggehaald, de video in de wolk wordt opgeslagen die niet zal verloren worden. Omdat de wolkenopslag de ononderbroken betaalde dienst is om kosten te besparen en zijn functionele waarde te maximaliseren, wordt het over het algemeen geadviseerd om de wolkenopslag van alarm te openen zal de dynamische opname, d.w.z., slechts de videoopname van dynamisch alarm (zoals motieopsporing, het alarm van de humanoidopsporing, enz.) worden geupload om opslag te betrekken.

 

Het kopen raad

1. De productkwaliteit (hoofdzakelijk verschijning en vakmanschap) van OEM de camera's van het merkhuis kan lichtjes slechter zijn, maar de prijs is goedkoop en rendabel, en de gebruikers die voor prijs gevoelig zijn kunnen het overwegen.

2. Het binnengebruik, die op de bejaarden, kinderen letten, u kan de het schudden machine kiezen. De prijs is redelijk, zijn de basisvideo en stemfuncties beschikbaar, is de lensbrandpuntsafstand klein, is de visuele waaier groot, en er zijn gimbal die kan worden geroteerd, en de afstand van de nachtvisie kan aan binnenbehoeften ook voldoen.

3. In openlucht, moet u een waterdichte camera, een waterdichte bout of een kleine balcamera voor openluchtgebruik kiezen. De afstand van de nachtvisie kan 20-30 meters over het algemeen bereiken.

4. Voor binnengebruik, wordt het over het algemeen geadviseerd om de WiFi-configuratie te gebruiken om de camera direct aan te sluiten. Voor openluchtgebruik, vooral als de camera verre van de WiFi-router is, wordt het geadviseerd om een getelegrafeerd netwerk te gebruiken om de camera aan te sluiten.

5. Voor anti-diefstal en anti-dief controle, wordt het geadviseerd om wolkenopslag te openen om de veiligheid en de betrouwbaarheid van videoopname te verzekeren.

6. Voor openluchtscenario's zonder elektriciteit en geen netwerk, de beste keus is 4G zonnecamera. Wanneer het installeren, besteed aandacht aan de hoek van het zonnepaneel. Als het lokale regenachtige weer vrij lang is, denk na gebruikend een batterij met een grotere capaciteit, of verminder de gevoeligheid van cameraopsporing en erkenning, en verminder de duur van het alarm om macht te bewaren.

7. Als u sommige details duidelijk moet zien, zoals het letten van de op kassier, kunt u een grotere brandpuntsafstand van de cameralens kiezen.

8. Sommige producten van de huishouden slimme camera met vrij grote verkoop op e-commerceplatforms, zoals Qiao en Neteye, allen behoren tot de OEM categorie.

9. Momenteel, steunen de meeste huis slimme camera's van de consument slechts 2.4GHz WiFi en steunen geen 5.0GHz.

Het effect van de nachtvisie van 10.850nm-infrared is beter dan dat van 940nm-infrared, maar het verbergen van 940nm is beter, is het volledig onzichtbaar aan het menselijke oog, en het menselijke oog van 850nm-infrared kan een rode punt zien.

11. Als de capaciteit van de gevormde TF kaart niet genoeg is, of als u de tijd van de opnameopslag van de TF kaart wilt verlengen zoveel mogelijk, zal u kunt de camera aan alarmopname plaatsen, d.w.z., slechts wanneer een alarmsignaal (zoals objecten beweging, mensen die, enz. lopen) voorkomt, de opname worden gespaard.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. Elaine
Tel. : +8613530036550
Fax : 86-755-2782-1680
Resterend aantal tekens(20/3000)