aboutus

Bedrijfsprofiel

 

Co. van de Shenzhen is D-Geschikt Technologie, Ltd geëngageerd aan het worden de belangrijke leverancier van de wereld van veiligheid en inlichtingendiensten. Het bedrijfswerkingsgebied behandelt: het geavanceerde materiaal van het hoge resolutie openlijke en heimelijke toezicht, registrerend apparaat, slimme reeksproducten (jonge geitjescamera, babymonitor, wificamera enz.) en kunstmatige intelligentietoepassingen en oplossingen.

Shenzhen D-Fit Technology Co., Ltd.

 

Productiecapaciteit

De d-pasvorm is een post-doctorale eenheid van het onderzoekwerkstation met Shenzhen als centrum om een R&D-centrumsysteem op te zetten dat Peking, Shanghai, Wuhan en Tchang-cha, uitstraalt en om in onderzoek en ontwikkeling in Xi'an, Chengdu, Chongqing en Shijiazhuang van plan is te investeren. Ons bedrijf heeft bijna 10000 vierkante meters van bureau en de productiebasis, 14 productielijnen, maandproductiecapaciteit is meer dan 1000K.

 

Shenzhen D-Fit Technology Co., Ltd.

 

Verkregen certificatie

Als nationale high-tech onderneming en dubbel-zachte onderneming die, hangt de D-Pasvorm altijd de gebruiker en technologische innovatie aan als stuwende kracht wordt vraag-georiënteerd hoogwaardige producten en de diensten voor gebruikers onophoudelijk tot stand te brengen. Momenteel, heeft ons bedrijf honderden kern intellectuele-eigendomsrechten, en alle producten hebben internationale certificatie zoals FCC/CE/ROHS/CCC overgegaan. Keurt ISO9001 goed en 6S-het beheersysteem, heeft iqc-ipqc-fqc-OQC kwaliteitscontroleprocédés.

Shenzhen D-Fit Technology Co., Ltd.

 

 

Klantensamenwerking

Lange tijd, zijn onze producten goed goedgekeurd door gebruikers. Onze producten worden uitgevoerd naar meer dan 50 landen en gebieden met inbegrip van Turkije, Peru, Egypte, Italië, Spanje, India, Australië, de V.S., Brazilië, Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en Israël enz. Wij zijn de van de aangewezen slimme en het productfabrikant veiligheidsreeks voor vele bekende merken in de wereld.

Shenzhen D-Fit Technology Co., Ltd.

 

Bedrijfteam

Ons bedrijf stelt meer dan 2.000 mensen tewerk, die meer dan 600 R&D-personeel en technisch de dienstpersoneel omvatten.

R&D-de investeringsrekeningen voor 8,99% van de verkoop van het bedrijf (2018), Ons verkoopteam brengt prima producten en de diensten aan onze klanten die, die hen de beste ervaring brengen, en als boodschapper handelen om de de cultuur en waarden van het bedrijf uit te spreiden, zodat onze klanten op ons beter en meer kennen en kunnen vertrouwen. Het professionele technische team en de naverkoopdienst laat onze klanten toe om de meest professionele technische begeleiding en de beste oplossingen in de kortste tijd te krijgen.

Shenzhen D-Fit Technology Co., Ltd.

Geschiedenis

Shenzhen D-Fit Technology Co., Ltd.

2004 - de D-Pasvorm werd gevestigd, begon kabeltelevisie-systeemzaken, en investeerde in R&D en productie van front-end cameraproducten.

 

2005 - de D-Pasvorm nam het lood in het gebruiken van ERP systeem in de industrie om informatiebeheer te realiseren

 

2006 - de eerste kaart in real time van de 16 kanaal volledige audiocompressie werd gelanceerd, en een 4/8/16 kanaal audio harde die compressiekaart in real time op H.264 wordt gebaseerd werd gelanceerd. Een volledige waaier van h.264-Samengeperste ingebedde DVR werd gelanceerd.

 

2007 - de D-Geschikte post-doctorale onderzoekpost werd gevestigd, ons die bedrijf naar een nieuw bureau wordt verplaatst, die een gebied van 2.000 vierkante meters behandelen

 

2008 - de D-Pasvorm ging met succes ISO9001 over: sloot aan het internationale de kwaliteitssysteem zich van 2000, bij het communicatie commissielid van het Nationale Technische Comité voor Normalisatie van Veiligheid en Alarmsystemen, en nam aan de formulering van productnormen deel

 

2009 - de D-Pasvorm verkreeg het „de Invoer en de Uitvoercertificaat van de Ondernemingskwalificatie van de Volksrepubliek China“, merkend dat ons bedrijf het recht op zijn heeft in te voeren en uit te voeren.

 

2010 - ging de Amerikaanse BACL-laboratoriumtest, verkregen Ce over en FCC de D-Geschikte certificaten, wonnen het bekende merk van Chinese die veiligheidsproducten door de media van A worden geselecteerd & s-

 

2011 - het Onafhankelijke onderzoek en de ontwikkeling van DVR-de serversysteem van het netwerkcentrum geselecteerd in het nationale nieuw productplan werden

 

2012 - Ondernemingstransformatie, die het gebied die van ruimteintelligentie ingaan, de de wolkencamera lanceren van HD van de wereld eerst miljoen

 

2013 - de Public relations, de ervaring van de transformatie en de bevordering kregen de aandacht van de media en de overheid, hebben vele media opeenvolgend gerapporteerd, bezochten de provinciale en gemeentelijke leiders op alle niveaus het bedrijf

 

2014 - Geïntroduceerde 22 keer 1080P alle-in-één beweging met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten, 1080P-netwerk/SDI HD koepelcamera

 

2015 - de D-Geschikte Netwerkcamera won binnen de top 20 Derde Wedstrijd van het het Ontwerpoctrooi van China. ons bedrijf bewoog zich aan een nieuwe woonplaats met een bureaugebied van 5000 vierkante meters.

 

2016 - de Marktpositie, de verhoging van de productverkoop snel, hoofdcategorieën het rangschikken van TOP10 gaat van Noord-Amerika in, Europa.

 

2017 - de D-Pasvorm won de hoogste tien Chinese veiligheidsmerken in digitaal toezicht, systeemintegratie, kabeltelevisie, en digitaal toezicht

 

2018 - Doorbraak opnieuw, met honderden kern intellectuele-eigendomsrechten met inbegrip van uitvindingsoctrooien

 

 

Dienst

                                                                                           De Beste Dienst van de D-geschikte Technologie

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

 

a) Grondstoffencontrole

 

Bij ons loaclgebied, zijn er vele grondstoffenfabrikanten en wij houden goede verhouding met hen, hebben wij grote en stabiele aankoophoeveelheid van hen en zij waarborgen om stabiel kwaliteitsmateriaal aan ons te leveren. Zij schikten een persoon die slechts verantwoordelijk voor de productie en de levering van ons materiaal om veilige kwaliteit ervoor te zorgen.

 

b) Workshop

 

Wij hebben nu eersteklas niet-stofworkshops en elke arbeider wordt gedwongen om klemkappen en schoendekking te dragen. Alvorens zij de workshop ingaan, is er een ruimte van de luchtdouche om hygiëne te houden. Dat de schoon en veilige werkomgeving ervoor zorgt.

 

c) Kwaliteitscontrole

 

c1. QC in workshop

Vier supervisors zullen om controleren ervoor te zorgen de producten kwaliteit ontmoeten

c2. QC in verpakking

De arbeiders controleren of de pakken haar en stof alvorens verpakking bevatten te maken.

Shenzhen D-Fit Technology Co., Ltd.

 

d) De kwaliteit klaagt

 

Als om het even welke klanten maken klaagt de kwaliteit, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze fabrieksmanager rapporteren. Gewoonlijk zullen wij een vergadering met productie, het kopen en verpakkingsafdelingen in 24 uren, houden en zullen reactie in 48 uren met en oplossing terugkoppelen.

Voor meer gedetailleerde informatie over onze krimpfolie, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: elaine@szd-fit.com en verheugt zich op het werken met u.

 

Sterkte: De sterkte van marktconcurrentievermogen, sterkte bleek om in de markt worden weerspiegeld, zijn wij test.

 

Hartstocht: Rijke geest van ons merk, de team trillende, stevige stichting, de industrievooruitzichten, duidelijke doel programmering, onze hartstocht van het meer zelfvertrouwen.

 

Team: In de praktijk ondergedompeld voor vele jaren, internationale binnenlandse en internationale industrie en beroepsbekwaamheden en professionele kwaliteiten, professionalisme en sterk en trillend.

 

Capaciteit: Test de capaciteit van de eerste stap denkt, en de capaciteit van de tweede stap van de test moet werken, is de derde stap het resultaat, liet ons stap voor stap inspectie bevestigt.

 

Visie: De belangrijke merken in de industrie is één van ons proces is ons doel om het merk te worden door werknemers, partners, consumenten, eerbied en liefde.

 

Mening: Wij taxeren terugkeer aan het personeel, hechten wij ook belang aan de belangen van de partners, besteden wij altijd aandacht aan de belangen van consumenten, geven wij meer om nuttige bijdrage tot sociaal, milieu.

 

Ons Team

Ons Professioneel Team:

D-geschikte Technologie brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., aangezien de uitbreiding van onze zaken, wij meer vrienden welkom heten.

Shenzhen D-Fit Technology Co., Ltd.

Opleiding is een kerncursus voor alle leden en wij zullen diverse tra organiserenining om ons te helpen om onze capaciteiten te verbeteren en ons te laten de schoonheid van het leven vinden. Wij waarderen de tijd wij samen leren en bestuderen.

Shenzhen D-Fit Technology Co., Ltd.

Shenzhen D-Fit Technology Co., Ltd.

Tijdens het gehele jaar, zal ons bedrijf verschillende activiteiten in onze teams, zoals Kerstmisdag organiseren, kunnen zij van hun kleurrijk leven genieten naast het werken en houdt een partij om de verjaardag van onze teamleden te vieren, zijn wij niet alleen team, maar ook families.

Shenzhen D-Fit Technology Co., Ltd.

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. Elaine
Tel. : +8613530036550
Fax : 86-755-2782-1680
Resterend aantal tekens(20/3000)