aboutus

lopende band

Productielijn

De d-pasvorm is een post-doctorale eenheid van het onderzoekwerkstation met Shenzhen als centrum om een R&D-centrumsysteem op te zetten dat Peking, Shanghai, Wuhan en Tchang-cha, uitstraalt en om in onderzoek en ontwikkeling in Xi'an, Chengdu, Chongqing en Shijiazhuang van plan is te investeren.

Het bedrijf heeft bijna 5000 vierkante meters van bureau en de productiebasis, 14 productielijnen, maandproductiecapaciteit is meer dan 600K.

Shenzhen D-Fit Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

Onze Voordelen:

1. De meest professionele en betrouwbare slimme en verborgen van de veiligheidscamera en oplossing fabrikant in China sinds 2006.

2. De prijs is concurrerend en de overeen te komen, grote hoeveelheid kan grotere korting krijgen.

3. Stem OEM &ODM de dienst ermee in om aan verschillende marktverzoek en verbruikersvraag te voldoen.

4. De beroepsbekwaamheden en het geavanceerde materiaal helpen minimaliserend uw kosten.

5. Keurt ISO9001 goed en 6S-het beheersysteem, heeft iqc-ipqc-fqc-OQC kwaliteitscontroleprocédés om productkwaliteit te verzekeren.

6. Goed garantiebeleid (één jaargarantie en al steun van technologie van de het levenstijd) en de naverkoopdienst.

 

OEM / ODM

OEM/ODM de dienst

aan verschillende marktbehoeften en verbruikersvraag voldoen, kan de D-Pasvorm het douane ontworpen geval doen zoals u, met inbegrip van het embleem aan het geval en uit de kant vereiste.

 

Nadat u het dossier van het gevalontwerp naar ons verzendt, zullen wij beginnen om een steekproef voor u te produceren om een controle te hebben.

 

Wij beginnen niet de productie tot u wordt tevredengesteld. Wij kunnen de parameters en de functies van één of ander product volgens het verzoek van klanten ook vormen en veranderen.

 

De merkdiensten

Wij zijn altijd geweest een leverancier van materiaal voor vele binnenlandse en buitenlandse merken, en een stabiele behulpzame verhouding op lange termijn met hen gevestigd, die klanten voorzien van hoogte - de kwaliteitsproducten en de diensten, en de bouw van een merk zijn van wereldklasse altijd ons doel geweest.

Shenzhen D-Fit Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

R & D

R&D

De d-pasvorm stelt meer dan 1.000 mensen tewerk, die meer dan 200 R&D-personeel en technisch de dienstpersoneel omvatten.

 

R&D-de investeringsrekeningen voor 8,99% van de verkoop van het bedrijf (2018), en het absolute bedrag zijn aan het front van de industrie.

 

Daarom kunnen onze beroeps de kwaliteit en de functie van de producten onophoudelijk verbeteren en verbeteren.

 

Zij zijn gevoelig voor de high-end technologie en de functies van sommige producten in dezelfde industrie op de markt, en bevorderen constant de stabiliteit en de functionaliteit van de producten, die ons maken het belangrijke bedrijf in kostenprestaties van de producten worden.

Shenzhen D-Fit Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. Elaine
Tel. : +8613530036550
Fax : 86-755-2782-1680
Resterend aantal tekens(20/3000)