Hoe te om de juiste TF kaart voor de camera's van het huistoezicht te kiezen

August 17, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de juiste TF kaart voor de camera's van het huistoezicht te kiezen

Hoe te om de juiste TF kaart voor de camera's van het huistoezicht te kiezen

De camera's van het huistoezicht moeten een geschikte TF geheugenkaart kiezen. De prestaties zijn te krachtig, en het is niet het afval waard. De slechte prestaties en de slechte kwaliteit zullen in het onvermogen resulteren om video normaal te registreren (de het schrijven snelheid is te slecht, is de snelheid onstabiel), of de video kan niet normaal tijdens playback (de lezingssnelheid is te slecht, is de snelheid onstabiel), of zelfs stop in de later erkende niet camera worden gelezen (te slechte kwaliteit). Hoe te om een geschikte TF geheugenkaart voor de camera's van het huistoezicht te kiezen? Begin door om de TF kaart te krijgen te kennen.

 

Naam

TF (t-Flits, TransFlash) de kaart is de oude naam. Het werd gezamenlijk ontwikkeld door Motorola en SanDisk. Voor de Micro- SD-geheugenkaart, is de reden voor de nieuwe naammicro BR omdat het door de BR-Vereniging werd goedgekeurd (SDA). Daarom is de verschijning van de TF kaart over het algemeen duidelijk met het naamembleem van Micro BR.

opslagspecificatie

 

De opslagspecificaties van TF kaart zijn verdeeld in HC en XC. HC betekent Hoge Capaciteit, en de bestandsindeling keurt FAT32 goed. XC is uitgebreide Capaciteit, en de bestandsindeling keurt exFAT goed.

HC, is de bovengrens van capaciteit 32G. XC, heeft de huidige gemeenschappelijke maximumcapaciteit 1TB bereikt (2TB is ook beschikbaar, niet veel). Als een TF kaart als Micro BR HC duidelijk is, maar de capaciteit is duidelijk aangezien 128GB, er een probleem moet zijn.

 

Het protocolinterface van de hoge snelheidstransmissie

I en II zijn van de de hoge snelheidstransmissie van UHS (Ultrahoge snelheid) de herkenningstekens van de het protocolinterface, die in drie niveaus verdeeld zijn.

oUHS-i: werk aan 95MB/s, tot gewaarborgde 104MB/s wordt gelezen, minimumoverdrachtsnelheid van 10MB/s die bij,

oUHS-ii: werk aan 280MB/s, tot gewaarborgde 312MB/s wordt gelezen, minimumoverdrachtsnelheid van 30MB/s die bij,

oUHS-iii: Op basis van uhs-II, is de bussnelheid op full-duplexwijze verbeterd, en de SD-geheugenkaart die van sparen staat op de actieve staat overschakelen is verminderd.

 

De bovengenoemde identificatie is slechts de versie van het transmissieprotocol erop wijzen, die of de hoge snelheidstransmissie wordt gesteund, en vertegenwoordigt niet de daadwerkelijke snelheid van de kaart.

Lees en schrijf snelheidsnorm

In normale omstandigheden, is de lezingssnelheid van de TF kaart veel hoger dan de het schrijven snelheid, zodat wordt de het schrijven snelheid over het algemeen gebruikt om de TF kaart te verdelen. Er zijn hoofdzakelijk deze normen:

oCLASS: snelheidsklasse, snelheidsklasse

oUHS: Ultrahoge snelheidsklasse

oVSC: Videosnelheidsklasse, videosnelheidsklasse

oA1/A2: APP Prestaties A1/A2, App uitvoeringssnelheid

 

Zie de lijst hieronder voor details van elke norm:

1. Het A1/A2-embleem is vrij zeldzaam. Dit embleem betekent dat het uitstekende verwerking voor willekeurige opslag, d.w.z., wanneer het gebruiken van mobiele apparaten zoals mobiele telefoons heeft, kan het betere snelheid verkrijgen. In normale omstandigheden, kunnen de lezing en schrijven van mobiele telefoons willekeurig of versplinterd zijn. Op dit ogenblik, kan de test niet volgens de het schrijven snelheid van ononderbroken dossierlezing worden uitgevoerd en het schrijven, en de A1/A2-norm kan ervoor zorgen dat de snelheid nog in het geval van het willekeurige lezing en schrijven wordt gehandhaafd. Als frequente en onbelangrijke gelezen en schrijf de handelingen op de geheugenkaart (bijvoorbeeld, gebruikend mobiele telefoontoepassingen om gegevens te lezen en te schrijven) worden uitgevoerd, zal de A1-kaart veel sneller dan de kaart zonder het A1-embleem zijn. De minimumprestatie-eisen voor A1-niveau zijn Opeenvolgende 10MB/s (opeenvolgende gelezen en schrijft), lezen 1500 IOPS (gelezen willekeurig), schrijven 500 willekeurig IOPS (schrijf); de minimumprestatie-eis voor A2-niveau is Opeenvolgende 10MB/s (opeenvolgende gelezen en schrijft)), lezen 4000 IOPS (gelezen willekeurig), schrijft 2000 willekeurig IOPS (schrijf). De toezichtcamera's schrijven over het algemeen onophoudelijk, zodat zich maken niet teveel over de aanwezigheid van de emblemen van A1 ongerust en A2-. Natuurlijk, als de vastgestelde opslag van de alarmopname (zoals motieopsporing of van de humanoidopsporing alarm), de TF kaart niet onophoudelijk zal geschreven worden, dan zullen de stabiliteit en de betrouwbaarheid van het gebruiken van de geheugenkaart met de emblemen van A1 en A2-beter zijn. 2. De emblemen met verschillende snelheden verschijnen gelijktijdig. Bijvoorbeeld: U3 tegelijkertijd verschijnen het embleem en Class10-het embleem. De TF kaart heeft de u3-Niveau het schrijven snelheid toe te schrijven aan de verbetering van de het schrijven snelheid bereikt, maar de lezingssnelheid is nog 90MB/s van het Class10-niveau, zodat wanneer het dubbele teken van wederzijds schild verschijnt, moet u aandacht aan de specifieke snelheid van de kaart (over het algemeen zal op de doos van de kaart worden geschreven) besteden.

Selectiesuggestie

Met de bovengenoemde kennisreserves, keren wij naar de originele vraag terug hoe te om een geschikte TF geheugenkaart voor de camera's van het huistoezicht te kiezen.

snelheid

 

Gelezen en schrijft de snelheid van de TF kaart aan de behoeften van camera videoopname en playback moet voldoen. De videoopname beantwoordt aan de het schrijven snelheid van de TF kaart, en de videoplayback beantwoordt aan de lezingssnelheid van de TF kaart. Zoals vroeger vermeld, moet de normale TF snelheid van de kaartlezing groter zijn dan de het schrijven snelheid, zo wij hier ook slechts de video het schrijven snelheid overwegen. Hoeveel het schrijven snelheid wordt vereist om de cameravideo te registreren en op te slaan plaatselijk door TF hangt de kaart van de grootte van de de codestroom van de camera af (d.w.z. te verwijzen het bitrate, bitrate, die niet, voor details hier wordt uitgebreid, gelieve naar: Video de bestandsgrootteberekening van het veiligheids videotoezicht). Momenteel, zijn de resoluties van de gemeenschappelijke camera's van het huistoezicht meestal 2 miljoen, 3 miljoen, 5 miljoen, en 8 miljoen, en zijn over het algemeen gecodeerde H.265. De stroomgrootte van camera's met deze resoluties is als volgt: Men kan zien van dit dat zelfs met H.264 die coderen, een volledige stroom van de het toezichtcamera van HD (1080P) lager is dan 4MB/s, zo betekent het dat een c4-Niveau TF kaart het kan aan de snelheidsvereisten voldoen van 1080P-toezichtcamera het video schrijven is. BR-de Vereniging adviseert dat de kaarten van V6, van V10 en V30-over het algemeen worden gebruikt om volledige HD-video (volledige HD, 1080P) te registreren; 4K de video (8 miljoen) wordt geregistreerd gebruikend V30 en V60; V90 wordt ontworpen voor opname8k video.

capaciteit

 

Hoeveel capaciteitstf te kiezen kaart hangt van de resolutie (pixel) van de camera, de opnametijd en de opnamemethode af. Volgens de codestroom van de camera, is het zeer geschikt die de bergruimte te berekenen door een camera voor het registreren van een dag wordt vereist. De formule is: de bestandsgrootte van de eenheidstijd (s) (Byte) = codestroom (bps) ÷ 8. (1Byte=8bit). 24 uur per dag videobestandsgrootte = (stroom ÷ 8) × 60 × 60 × 24. Nemend 1080P, h.265-Gecodeerde als voorbeeld die hierboven vermelde camera, is zijn gemiddeld bitrate 2000kbps, en de bergruimte wordt vereist voor 24 uur per dag is 2000 ÷ 8×60×60×24=21.6G. (Natuurlijk, impliceert de daadwerkelijke bergruimte de methode van de de stroomcontrole van de cameracode, framesnelheid, ook controlescène en andere factoren, die niet. hier zullen uitgebreid worden) Door de bovengenoemde eenvoudige berekeningen, kunnen wij volgens de resolutie/codestroom van de camera sparen. De tijd, selecteert de TF kaart van de overeenkomstige capaciteit. Een zeer realistische situatie is dat de capaciteit van de TF kaart vrij beperkt is, en de videoopname kan niet voor een paar dagen worden opgeslagen. om het aantal dagen van videoopslag te verlengen zullen wij kunnen dynamische alarmvideo verkiezen, d.w.z., de video worden geregistreerd slechts wanneer er alarminformatie in het controlescherm is. De gemeenschappelijke zijn het alarmvideo van de motieopsporing en het alarmvideo van de humanoidopsporing. De video zal worden geregistreerd en worden bewaard slechts wanneer er beweging in het controlescherm, zoals wind en gras, de beweging van het voertuiglichaam, enz. is. De filters van de het alarmopname van de humanoidopsporing uit de interferentiefactoren, en slechts de beweging van het menselijke lichaam zullen de opname teweegbrengen. Deze opnamemethode kan de opslagtijd van de opname verlengen wanneer de capaciteit van de TF kaart wordt beperkt. Tegelijkertijd, omdat de geregistreerde video's alle beelden van menselijke beweging zijn, is het waardevoller dan de ononderbroken opname van 24 uur, en het is geschikter aan playback en onderzoek.

andere

 

Het is niet noodzakelijk om de zogenaamde speciale TF kaart voor videotoezicht te gebruiken. In wezen, is dit soort kaart niet veel verschillend van de gewone TF kaart. Het is enkel een methode door de fabrikant wordt bevorderd die. Meer aandacht zou aan de hierboven vermelde punten, het embleem en de prestaties van de TF kaart zelf moeten worden besteed. Het beeld is hieronder een speciale TF kaart voor videodietoezicht door een fabrikant wordt gelanceerd. De kern van ons belang is eigenlijk het embleem en de prestaties van de TF kaart zelf. De maximumcapaciteit die de camera kan steunen wordt beperkt door de hardwareprestaties (hoofdzakelijk de coderende spaander). De fabrikant zal over het algemeen op de maximumcapaciteit van de TF kaart wijzen die de camera kan steunen. Het is best om een TF kaart niet te gebruiken die de geadviseerde maximumcapaciteit overschrijdt. De stabiliteit en andere onverwachte situaties doen zich voor. Het gebruiken van echte TF kaarten is eigenlijk de sleutel. Als u gebruikt TF kaarten uit onbekende bronnen en niet door regelmatige fabrikanten geproduceerd, dan hierboven vermeld is alles nutteloos. Als u over de onzekerheid van TF kaartopslag in wolkenopslag, zoals cameraschade, TF kaartschade, diefstal, enz. ongerust gemaakt bent. De dienst van de wolkenopslag kan ook worden geopend, en de videoopnamen worden bewaard in de wolk. Zelfs als de camera, TF kaart beschadigd, of gestolen is, kunnen de vorige geregistreerde video's nog van de wolk worden herhaald.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. Elaine
Tel. : +8613530036550
Fax : 86-755-2782-1680
Resterend aantal tekens(20/3000)