Ontwikkeling Outlook van Veiligheidsindustrie in 2022

August 17, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Ontwikkeling Outlook van Veiligheidsindustrie in 2022

De ontwikkelingsvooruitzichten van de veiligheidsindustrie in 2022 beginnen van de subtiliteit.

 

1 markt

De van de van de veiligheidsindustrie, ondernemingen en overheid sectoren zijn altijd de marktleiders geweest. In 2022, zou de persoonlijke gezinsverbruikmarkt grote ontwikkeling moeten hebben. aan B, aan G, aan C drie punten zou moeten zijn.

 

2 technologie

Zouden de H.266 gecodeerde veiligheidsproducten beschikbaar moeten zijn. 8K front-end cameraproducten zouden met H.266-het coderen moeten komen. Natuurlijk zijn er sommige onzekerheden. HiSilicon wordt afgeschaft, is Ambarella stagnerend in de veiligheidsindustrie, en veel andere binnenlandse Soc-spaanderfabrikanten zijn vrij onervaren in de ontwikkeling van nieuwe technologieën en nieuwe producten (machteloos of ondernemend.) De de spaandermarkt van veiligheidssoc schijnt om de het Oorlog voeren Periode van Staten ingegaan te zijn. In de era, kunnen wij de stijging van de nieuwe keizer slechts verwachten om worden bekroond. De toepassing van 5G in de veiligheidsindustrie is momenteel onduidelijk. Zelfs, ben ik altijd van mening geweest dat het uiteindelijke lot van 5G zelf hetzelfde zou moeten zijn als 3G, die slechts een overgangstechnologie kan zijn. AI de functies zullen verder van de oplossing en de productkant aan de hardwarevoorkant van sensoren, ISPs, en SOCs doordringen. De zelfde die low-power eigenschapvereisten zijn zullen verder naar de sensor, Soc-deel worden verplaatst.

 

3 producten

Het huishouden, zal low-power veiligheidsproducten de nadruk van de effectenmarkt in 2022 zijn. IoB, Internet van gedrag, Internet van Gedrag, producten en oplossingen dat vangen, verwerkt, en analyseert het gedrag van mensen in hun dagelijks leven.

 

4 filosofie

Groene milieubescherming (low-power producten, groene opslag), pan-veiligheid (de veiligheidsattributen van producten, bedrijven, en de industrieën, de grenzen worden vaag), wolk (VSaaS).

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. Elaine
Tel. : +8613530036550
Fax : 86-755-2782-1680
Resterend aantal tekens(20/3000)